Els op zolder

Ik ben wat je noemt volslank en heb grote borsten. Mijn seksleven was (achteraf gezien) recht op en neer en als ik geluk had 1x in de maand. Verder was ik erg gelukkig met mijn man en ben niets tekort gekomen. (dacht ik) Op een zaterdag middag zit ik in de keuken de krant te lezen en wordt aangebeld, het is Johan een buurman die ik niet zo vaak zie. Hij is een vrolijke kale man van ik schat zo ongeveer 50 jaren jong en getrouwd. Hallo Els begroette hij mij, ik wilde eens vragen of jij je huis misschien wilde verkopen. Ik schrok daar nogal van en wist niet goed wat ik zeggen moest. Kom maar binnen zei ik en liep voor hem uit naar de keuken.

We zaten een tijd te praten over de mogelijkheid van verkoop van mijn huis, en op een bepaald moment dacht ik, misschien is het nog niet zo’n raar idee. Ik vroeg dan ook aan Johan of hij iets wilde drinken en zijn voorkeur ging uit naar een Whisky. Zelf nam ik een wijntje want het was per slot van rekening zaterdag laat in de middag. Ons gesprek werd steeds gezelliger en na 3 drankjes zelfs iets vrijpostiger. Ik voelde de wijn al enigszins naar mijn hoofd stijgen. Johan vroeg of het mogelijk was dat hij het hele huis kon bezichtigen en daar had ik geen moeite mee. Ik liep voor hem uit en liep alle kamers door om hem het huis te laten zien. Voor hem uit liep ik de trap op en we bekeken daar alle slaapkamers en de badkamer. Tot mijn schrik had ik duidelijk zichtbaar in de wasmand liggen, je keek zo in het kruis, waar ik mij erg voor schaamde. Gelukkig vroeg hij of er nog een zolder was en ik vertelde hem dat die met een uitschuifbare trap te bereiken was vanaf de overloop en dat daar een logeerkamer was. Ik schoof de trap uit en ging hem voor ineens beseffend dat hij mij nu onder de rok kon kijken, deze gedachte maakte mij enigszins opgewonden. Snel klom ik de trap op en liet hem ook deze kamer zien,. Mijn oog viel op zijn kruis en ik zag een duidelijke bobbel in zijn broek. Johan zei ik heb het wel gezien en ging de trap af naar beneden, ik ging ook de trap af en voelde ineens een hand bij mijn kuit.

Doordat ik net weer een tree naar beneden ging en de hand op dezelfde plek bleef, schoof de hand tegen mijn kruis aan. Ik voelde een heerlijke opwinding vanuit mijn kruis opstijgen naar mijn hoofd en bleef even staan. Johan vroeg, dit vind je toch niet erg? Verbouwereerd kon ik niets zeggen en hij wreef inmiddels over mijn kut. MMmmmmmmm wat was dat lekker en wat heb ik dat gemist, ik deed mijn kont wat naar achteren en automatisch mijn benen wat wijder. Ik had geen kousen aan en Johan schoof zo via mijn broekspijp met zijn hand naar binnen en glibberde over mijn inmiddels gezwollen schaamlippen. Wacht maar Els zei hij met een geile stem en hij stroopte de broek van mijn kont. Ik wist niet wat mij overkwam, maar hij ging op de traptreden zitten met zijn hoofd tussen mijn benen en begon met te likken. Heerlijk was dat, ik dacht dat ik gek werd van dat geile gevoel, hij likte en pomt met 2 vingers mijn kut in en uit. Hij onderbrak even en zei, Els scheer jij je kut nooit, ik antwoorde, dat ik dat niet deed en dat ik zelfs mijn oksels niet schoor omdat de huid ervan snel irriteerde. Inmiddels was hij doorgegaan met likken en met een schorre stem zei ik, op het bed is het allemaal wat makkelijker. Hij liep mijn slaapkamer binnen en liet zijn broek zakken en deed zijn kousen en schoenen uit en was een poosje later helemaal naakt. Een grote forse lul met een kop als een paddenstoel stak recht vooruit. Ik voelde de opwinding door mijn kut heen vlammen en werd helemaal wild van geiligheid. Johan ging liggen en zei, Els kleed je eens helemaal uit, ik deed mijn kleren uit en ondergoed terwijl Johan aan zijn lul zat te sjorren, wat een geil gezicht. Els ga maar op mijn gezicht zitten zei hij terwijl hij languit op bed lag, en ik liet mijn kut op zijn gezicht zakken terwijl ik goed zicht had op zijn dikke lul. Terwijl hij mij likte en vingerde, kon ik mij niet beheersen en nam zijn lul in de hand. Wat heerlijk ok na al die jaren weer zo’n heerlijk stuk vlees te voelen. Het leek wel of hij steeds groter werd, mijn gezicht werd er als een magneet door aangetrokken en Johan zei, Els ga er maar lekker op zuigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *