Gezamenlijke vriend Willem neukt mijn vrouw met blidndoek

Mijn vrouw Lisa is een mooie MILF, halfbloedje met een mooi tintje, 33 jaar, mooie kont en een goeie volle B cup. Lisa is niet echt een initiatief nemer, ze wacht gewoon tot ik haar masseer en uiteindelijk bevredig dus ons seksleven is vaak eenzijdig.

Een gezamenlijke vriend, Willem, is 31, gespierd en spontaan. Hij heeft in het verleden Lisa vaak geprobeerd te verleiden maar ze zat toen in een andere relatie. Willem is een ster bij de dames, hij versiert ze snel en heeft al tientallen bedpartners gehad. De wildste verhalen gingen rond over hem, en zijn exen deden de gekste dingen voor hem.

Het was zaterdagavond en ik lag met Lisa in bed. Zoals altijd is ze met haar rug naar mij toe een spelletje aan het spelen op haar telefoon. Ik ben bloedgeil en streel zachtjes mijn lul. Ik vraag of ik haar voeten mag masseren en ze zegt volmondig: ‘Ja is goed.’ Ze steekt haar voet uit en ik pak de massage olie. Zacht wrijf ik haar linkervoet in met de desbetreffende olie en ga zacht en sensueel met mijn vingers over haar voetzool heen. Ik hou dit een tijdje vol en ook haar rechtervoet komt aan de beurt. Ik spreid haar benen, doe haar pyjamabroek en slip uit en begin haar onderbenen te masseren. Lisa speelt ondertussen nog steeds spelletjes op haar telefoon en ik blijf maar doorgaan. Langzaam ga ik van haar onderbeen naar haar dijen en billen. Ze draait om en geeft aan dat Willem haar een appje stuurt: ‘Schat, Willem wil zijn tas komen ophalen nu’. Ik blijf doorstrelen en vraag of het niet een andere keer kan. Ze negeert me en ze steekt haar billen verder naar achter.

Ik trek mijn boxershort uit en denk aan Lisa, hoe ik haar over een aantal minuten zal nemen van achter. Ik streel opnieuw haar billen en ga met mijn vingers net langs haar vagina. Ik kijk over haar schouder en ze appt nog steeds met Willem. ‘Hij zegt dat je de voordeur op een kier kan zetten en de tas in de gang kan zetten’, zegt Lisa richting mij. Ik doe wat ze vraagt en ga daarna weer naar boven. ik streel opnieuw haar billen en ga met 1 vinger in haar kutje. ik pak direct de blinddoek uit mijn la en blinddoek Lisa. 1 vinger is te weinig, ik stop een 2e er in en ga wat dieper. Ze kan 4 vingers makkelijk aan. Ondertussen streel ik met mijn andere hand haar clit, en ze maakt wat rijdende bewegingen.

ik ga vervolgens met 1 hand verder en pak mijn telefoon zonder dat ze het ziet. Ik start de camera app en film het zijprofiel van het gezicht van Lisa en film vervolgens haar kutje. Op het moment dat ik het film stop ik een 4e vinger erin, en Lisa wordt steeds geiler. ik stopte met vingeren en ging terug naar de massage van haar billen. Ik open mijn Whatsapp en tik Willems naam in. Ik twijfel even, maar na een aarzeling deel ik de korte video met Willem, hij is zelfs online op Whatsapp. Hij is aan het typen: ‘hahaha maat wat is dit voor slet, wie is dit?’. Ik geef aan dat het Lisa is en hij zegt: ‘JE LULT’. Ik vertel hem dat ze geblinddoekt is, en dat ze nu zo op bed ligt. ‘Ik ben bijna bij je huis, kan ik meedoen?’ , vraagt hij brutaal. ‘Goed plan’, antwoord ik kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *