Vreemdgaan met de zangeres van onze band

Ik ben Gert, gehuwd en speel in een band. Eigenlijk al jaren in dezelfde band. we spelen veel en over de hele Benelux. Onze zangeres Michelle (ook gehuwd) een echte natuurlijke schoonheid is een echte lolbroek. Zo nu en dan flirten we er op los. Een tijdje terug waren we weer op pad en zo nu en dan reed ze samen met mij mee, omdat we uit dezelfde streek komen en het leuker is om wat gezelschap in de wagen te hebben als we op en neer naar een show rijden.

Zo ook deze keer, het was een lange rit, we speelde aan de kust. De show was gedaan om 1 uur en we besloten nog iets te gaan drinken met de band. Het werd 3 u vooraleer we allen vertrokken voor de lange rit naar huis. Ik stapte in de wagen en Michelle ook, deze knappe brunette vroeg me, heb je zin om een strandwandeling te maken? ik zei ok, en we vertrokken. Op het strand liepen we wat te praten bij een volle maan over allerlei dingen en ook over sex.

Ze vroeg of er iemand was waarmee ik het eens mee wilde doen als niemand het wist? Ik was wat verschrokken van de vraag omdat ze heel serieus klonk. Ik zei met jou, ze keek me aan en zei ik ook met jou. Ik keek recht in haar ogen en kuste haar, ze kuste me terug en haar tong gleed in mijn mond. We tongzoende zeker 20 min en ik streelde haar rug en perfecte billen , mijn pik groeide en ik merkte dat ze dat voelde want ze drukte haar poes hard tegen me aan.

Ik deed haar bloesje uit en likte haar tepels die keihard waren ze streelde door mijn haar en ging langzaam omlaag en zette zich neer ik kroop over haar en kuste haar en likte haar tieten. Haar hand ging naar de bobbel in mijn broek en ze streelde hem en kreunde goedkeurend. Ik ging onder haar rokje en vond de weg naar haar broekje, ging erachter en voelde een mooi bosje haar. Ik werd gek, ik ben dol op behaarde poesjes. Ze was kletsnat en ik streelde haar klit en kuste haar.

Ze had ondertussen mijn pik bevrijd en nam hem stevig vast terwijl ik haar vingerde met mijn duim op haar klitje en 2 vingers in haar natte gleuf. Ze begon te schokken en kwam lekker klaar en ze kuste me hevig. Ze zei, ik wil je pik pijpen en al vlug was mijn broek uit. Ze ging omlaag en ze schrok wat, amai zei ze, ik voelde wel dat hij groot was (21/6cm). Maar nu zag ze hem in volle glorie. Verlicht door het maanlicht kuste ze mijn eikel en nam hem meteen diep naar binnen.

Wauw, ze ging op en neer en zoog heerlijk. ze bedreef de liefde met mijn pik, wat kon die meid pijpen. Ik wou haar poes proeven. Ik zei. zet je kutje op mijn gezicht. Dat deed ze meteen, standje 69. Wat een mooie poes en ze smaakte heerlijk. Ik likte haar natte gleuf terwijl ze me stevig pijpte. Mijn tong ging over haar klit in haar poes, mmmmm heerlijk, wat een lekkere poes. Ik ging wat hoger en likte haar kontje, ze schrok even en kreunde toen goedkeurend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *